doreshkrimi_mozartiDorëshkrimi origjinal i një prej operave më të famshme të Mozartit, i konsideruar i humbur prej dy shekujsh, është gjetur gjatë riparimit të një biblioteke në Budapest të Hungarisë.

Dorëshkrimi, i cili i përket Sonatës së 11 me piano, përmban katër faqe me aktin e parë dhe të dytë të veprës.
Këto faqe kompletojnë kështu të vetmin dorëshkrim origjinal që ka qenë i zbuluar deri më sot, atë të aktit të tretë që ruhet në muzeun Mozarteum në Salzburg të Austrisë