rNjë tjetër episod dhune kundër femrave është shënuar në Torino. Një shqiptar ka qëlluar me thikë për vdekje të dashurën e tij rumune pas një mosmarrëveshjeje mes tyre. 

Ngjarja ka ndodhur në një apartament ndërsa 46-vjeçarja rumune është qëlluar në bark dhe në gjoks, transmeton shekulli. Shkak i mosmarrëveshjes është se 46-vjeçarja rumune donte të ndahej nga i dashuri shqiptar, 48 vjeç Shqiptari është larguar nga vendngjarja por më vonë është dorëzuar në polici i cili ka sqaruar edhe rrethanat e vrasjes.