www.rtvzik.com
E-mai : rtvzik@gmail.com
Tel: +45 36 96 92 94
SMS STUDIO(1): +45 26 20 70 26
SMS STUDIO(2): +45 26 20 60 23

TRANSMETIMET NË
RADIO FM 95,5 MHZ
E premte :23.00-08.30-e shtunë
E shtunë :17.00 – 10.00-e diell
E diell: 18.00 – 08.00-e hënë

TRANSMETIMET NË TV Kanal Hovedstaden nr 23 dhe në TV Regional ,mvarësisht në cilin Regjon të Danimarkës jetoni.
E shtunë:14.00-15.00
Shikueshmëri në tërë teritorin e Danimarkës.

[contact-form to=’rtvzik@gmail.com’][contact-field label=’Emri Mbiemri’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Emaili’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webfaqja’ type=’url’/][contact-field label=’Kommenti’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]