Category Archives: Kosovë

Jahjaga: 'Nuk do ketë ndarje e as shkëmbim territoresh'

image
Nuk do të ketë ndarje të Kosovës e as shkëmbim të territoreve apo popullsisë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, si dhe nuk do të ketë zgjedhje lokale serbe në territorin e Kosovës

Read more ...

Vritet një shqiptar në Mitrovicë, plagosen 4 fëmijët

image

Selver Haradinaj, 38-vjeç, është vrarë në orën 01:20 minuta pas një shpërthimi të fuqishëm në njërën prej ndërtesave të Tre Rrokaqiejeve, në veri të Mitrovicës.

Read more ...

Rexhepi: 'Sulmi në veri të Mitrovicës mund ta tensionojë gjendjen'

image

Ministri i Punëve të Brendshme i Republikës së Kosovës, Bajram Rexhepi ka deklaruar për Kosovapress se sulmi me eksploziv ndaj familjes shqiptare në lagjen e “Tre Rrokaqiejve” në Mitrovicë,

Read more ...

Thirrje publike për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD

image

Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe në zhvillimin rural publikoi thirrjen e gjashtë publike për shfrytëzimin e mjeteve financiare nga Komponenta e pestë e Instrumentit për ndihmë parainkuadruese për zhvillim rural  të Bashkimit Evropian.

Read more ...