Category Archives: Humor

Ne gjykate (plus barcaleta tjera)

Ne gjykate

– Dhe kur filloi grindja midis jush ?
– Me 22 gusht 1 965 …
– Si e mbani mend kaq sakte daten .
– Sepse ate dite u martuam…

Read more ...

Barcaleta nga NGUCAKEQI

Sikur të ishte e mundur

Ditë vere. Vapë e madhe. Samiu nga Prekazi tek po mihte misër e kishte djegur dielli keq në shpinë. Dikur në mesditë, i lodhur e i djegur po i thot shokut të vet: -Ah sikur të kishte qenë e mundur që pasdite ta qitja barkun në shpinë!

Read more ...

Vetëm tre herë

-“Grua, a më ke tradhëtuar ndonjëherë?” – e pyet futbollisti gruan.
-“Oh i dashur, e do të vërtetën?” – ia kthen ajo
-“Po të vërtetën ma thuaj” -insiston ky.
-“Mirë atëherë, të kam tradhëtuar vetëm tre herë. Dhe këtë e kam bërë përherë për ty!” – shton gruaja.
-“Kur më ke tradhëtuar për të parën herë?” – pyet futbollisti i tronditur.

Read more ...

Vullkanizuesi

Vullkanizuesi i posamartuar, e sjell nusën e re në banjo, e mbush kadën plotë ujë dhe i thotë:
-“Zhvishu dua të të provoj se je apo jo e virgjër”. Nusja zhvishet me habi dhe e pyet:
-“Po pse këtu, le të shkojmë në shtrat!?”
-“Hyrë në ujë, dhe nëse paraqiten fluskat s’kemi pse të shkojmë në shtrat” – ia kthen ky.

Nusja e vjehrra

-“Ç’është kjo punë moj nuse, shoqet e tua zgjohen në ora 8 e ti në 12 dhe atë çdo ditë” -i ankohet vjehra nusës.
-“Po shoqet e tua? Të gjitha shoqet e tua i kanë letrat në banderë e ti ç’ka po pret!?” -ia kthenë nusja.