Category Archives: Humor

Shefi-sekretaresha(disa baracaleta)

Rroga e dyfishuar
“Shefi ma ka dyfishuar rrogën!” i tregon kontabilisti kolegëve të vet.
“Si e fitove këtë?”pyesin me kurreshtje kolegët.
“I thashë:Nëse jo, prej muajit të ardhshëm do të filloj në Inspektoriatin financiar, si kontrollor.”

Read more ...

Barcoleta nr.71–Barcoleta nr.95

Barcoleta nr.71

30 000 biondina gjenden në një stadion dhe e zgjedhin njërën prej tyre që të përgjegjet në një pyetje dhe të dëshmoj se ato nuk janë të marra.

Pyetja:

-„ Sa bëjnë 2+2 ?“

Biondina:

-„5“.

-„E pasaktë , më vjen keq“.

30 000 biondinat:

-„Edhe një shansë , edhe një shansë…“.

-„Bënë“.

Pyetja:

-„Sa bëjnë 2+2 ?“

Biondina:

-„3“.

-„E pasaktë!!! Më vjen keq“.

30 000 biondinat:

-„Edhe një shansë , edhe një shansë…“.

-„Bënë, por vetëm edhe një…“.

Pyetja:

-„Sa bëjnë 2+2 ?“

Biondina (mendohet , mendohet… ) :

-„4“.

30 000 biondinat:

-„Edhe një shansë , edhe një shansë…“.

Read more ...

Barcoleta nr.48—Barcoleta nr.70

Barcoleta nr.48
Lufta nukleare e kishte shkatërruar shumicën e planetit . Njerëzit të cilët kishin mbijetuar ishin bërë kanibal (njerëzngrënës) sepse ishte e pamundur që të gjindej tjetër ushqim . Në restoran njeriu me një shiqim të dyshimt e pyet kamarierin:

– Po mirë jaran , pse truri i shqiptarëve është më i shtrenjëti?

Read more ...

33 Barcoleta

Barcoleta nr. 1

Në shtëpinë përmirësuese shkojnë mjekët për të shikuar se a mos dikush nga pacientët (budallët) është përmirësuar apo nuk është përmirësuar .

Në fillim ata i qojnë në një bazen të pa mbushur me ujë, dhe shohin se një nga budallët nuk hynë në ujë .Shkon mjeku dhe e pyet se përse ai nuk po hyn në bazen për të notuar.

Pacienti (budalla) përgjigjet kështu:

I kam harruar brekët e lamjes!

Read more ...

Nuset dhe vjehrat

Në një udhëtim me dy autobusa , udhëtojnë vjehrrat dhe të rejat e tytre , mirëpo, vjehrrat udhëtojnë me autobusin e parë ,dhe gjatë udhëtimit ju ndodhë një fatëkeqësi komunikacioni dhe mbyten të gjitha vjehrrat.

Read more ...