“Move On”, filmi që kërkon aktorë shqiptarëDeutsche Telecom dhe AMC janë përfshirë në një nismë shumë të veçantë, në krijimin e një filmi të kalibrit hollivudian, në të cilin, shqiptarët mund të përfshihen si aktorë apo përmes ideve që mund të japin.