Category Archives: Festat

SHIKO MBI 100 KANALE TV ME OFERTË SPECIALE

ATN

 Posteri

Read more ...

FESTË MADHËSHTORE-25 VITE ME RTVZIK

MBRËMJE MADHËSHTORE KUSHTUAR 28 NËNTORIT DHE 25 VJETORIT TË  RTV Zëri i Kosovës- Danimarkë

majlinda

Majlinda Kryeziu

bexheti1

Ismet Bexheti

Data: 30.11.2014 ne ora 1800-0100-  Adressa “INCI”-Tempovej 35, 2750 Ballerup  

Mysafir special -nderi i kombit Adem Demaci  –  Moderator Avni Qahili

CMIMI: SPONZORONI NË KONTON E RTVZIK Nordea Bank,Reg.nr. 2115 konto 5367655250 që të jetë falas.Përndryshe do të kushtoj vetëm 50 KR.

shqiponjat e halmstadit

Shqiponjat e Halmstadit

jimilian1

Marrin pjesë:ISMET BEXHETI,MAJLINDA KRYEZIU, JIMILIAN,VËLLEZRIT ISMAILI(folklor)Grupi muzikor Okarina nga Suedia ,Grupi i vallëtarëve “Shqiponjat e Halmstadit ” SHKSH ” Zenel Asani ” Moderator: Avni Qahili ,Perfaqsues te skenes kulturore dhe politike nga Danimarka dhe vendlindja. Këtë mbrëmje madhështore do ta percjellin 3 ekipe televizive.Rtk,Tvm2,TVSH