Category Archives: Argëtim

SA ËSHTË E QËNDRUESHME LIDHJA E JUAJ! DO TË ZGJASË APO DO TË SHUHET AJO! -Test

Përgjigjuni me sinqeritet mundësisë që më së shumti ju përshtatet sitatës tuaj dhe lexoni prognozën, pasi t’i mbledhni pikët në tabelë. Ju dëshirojmë argëtim të këndshëm.

  1. Me orë të tëra keni zier gjellën dhe e keni pastruar shtëpinë. Nëna e tij, megjithatë, e ka shfrytëzuar rastin dhe ju ka kritikuar në lidhje me gjellën tuaj. Kur i keni treguar ai ka vepruar:

Read more ...

*SA JENI NJERI ROMANTIK-Psikotesti

*SA JENI NJERI ROMANTIK-Psikotesti

Përgjigjuni me sinqeritet mundësisë që më së shumti ju përshtatet sitatës tuaj dhe lexoni prognozën, pasi t’i mbledhni pikët në tabelë. Ju dëshirojmë argëtim të këndshëm.

1. Partneri Ju ftonë në darkë. Më shumë do të ju pëlqente atmosfera: 
a) – shtëpiake në banesë të partnerit
b) – restoranti me specialitete të mrekullueshme
c) – Darka me qirinjë e muzikë të lehtë e të qetë

Read more ...

MENDO DHE PASUROHU

MENDO DHE PASUROHU

Njeriu në jetë ose lëvizë përpara, qëndron në vend ose shkon prapa. Qëllimi i tij, natyrisht, do të duhej të jetë të lëvizë përpara. Analiza vjetore do të zbulojë se a ka përparim dhe në çfarë mase. Ajo, poashtu, do t’i zbulojë të gjitha hapat të cilat eventualisht i ndërmorrëm…

Read more ...

Kastro Zizo: Ju rrefej skenat e nxehta me Olta Gixharin

Na ndajne vetem pak dite nga premiera ne kinemate shqiptare te filmit “Pharmakon”, pikerisht me 11 prill. Filmi do te shfaqet ne kinemate e Tiranes dhe interesi i publikut duket se eshte shume i larte.

Read more ...