Category Archives: 100vjet

Astrit Gashi-PËRETH FLAMURIT TË PËRBASHKUAR

Read more ...

Kremta e 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë- Kopenhagë,Versionet për mediat në vendëlindje(4 min dhe 8 min)

Kremta e 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë- Kopenhagë, Danimarkë« from Albansk TV -RTV Zëri i Kosovës on Vimeo. 8 min

Read more ...

Të festojmë së bashku 100 vjetorin-Kopenhage 24.11.12

HYRJA FALAS-HYRJA FALAS-Njoftohen të gjithe bashkëatdhetarët tanë që me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, jubileut të festës sonë kombëtare, 28 nëntorit,  shoqatat dhe subjektet tjera  shqiptare në Danimarkë  nën kujdesin e vecantë të Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Kopenhagë do të organizojnë një manifestim madhështor, me këngë, valle muzikë shqiptare, poezi dhe humor, me moton:

TE  FESTOJME  SE  BASHKU  100  

VJETORIN !

                               Data: E shtunë,24 Nëntor 2012  ORA : 1830

Adresa: Nørrebrohallen ,Bragesgade 5, 2200 København N

Ps….

RISI!!!Në Festën madhështore që do të organizohet në Kopenhagë me datë 24.11.2012 në Nørrebrohallen në ora 1830-0100,përpos pjesmarësve që figurojnë në posterin e reklamës do të marin pjesë edhe Grupi Profesional i Valleve “SHQIPONJAT E HALMSTADIT”,Akademik AGIM VINCA dhe TVM(Ekipi Televiziv nga Shkupi ,programi në gjuhën shqipe e cila transmeton edhe

Read more ...