Author Archives: rtvzik

Lëvizja BESA: Xhaferi e Osmani – shembuj tipikë të krimit të BDI-së

Lëvizja BESA, nga përgjimet e sotme, vetëm e ka konfirmuar bindjen se arsyeja pse BDI-ja i tradhton aq poshtër interesat shqiptare janë pikërisht zyrtarët e saj të lartë, të kapur në vepra të rënda kriminele.

Read more ...

Shërbimi sekret Mijallkov dhe “patrioti” Xhaferri zgjidhin probleme bizneso – koalicionuese

Opozita maqedonase publikoi sot materiale të tjera të përgjimeve, ku sipas liderit të saj Zoran Zaev shpalosen bizneset e pista mes VMRO-DPMNE dhe BDI. (VIDEO)

Në këto biseda protagonistë janë Musa Xhaferri i BDI-së dhe shefi i shërbimit sekret Sasho Mijallkov.

Read more ...

Nënkryetari i Parlamentit Evropian kërkon dorëheqjen e Gruevskit

Nënkryetari i Parlamentit Evropian, Alexander Graf Lambsdorff i ka kërkuar kryeministrit Nikolla Gruevski që të jap dorëheqje.

Read more ...

PËR 12 ORË NËN BRESHËRI TË PLUMBAVE PA NGRËNË E PA PIRË

Salajdin Shabani-Kumanovë, maj 2015- Asnjëherë në jetë nuk e kisha menduar se do të shkruaj ndonjë lament për ndonjë nga nxënësit e mi. Përleshja në Kumanovë më kishte brero se mos ka pësuar ndonjë nga nxënësit e mi. Fati i mirë që asnjë nuk kishte pësuar me jetë, por plagosja e ish nxënësit tim më erdhi ndër lajmet më të para. Shkruajta pakëz sa për të njoftuar opinioni por si duket ishte pak dhe tani ndërgjegjja e profesorit po me nxit për të shkruar një latent për ish nxënësin tim Malush (Nazim) Azemi.

Read more ...

Zaev: Dorëheqjet vetëm një hap drejt fundit të Gruevskit

Z​oran Zaev ka shkruar një status në Facebook në lidhje me dorëheqjet e sotme. Ai thotë se Ky është vetëm një hap drejt fundit të Nikolla Gruevskit.

Read more ...