Author Archives: rtvzik

Daut Emini-Çfarë është e tepërt, e tepërt …. A u bë mjaftë më?!

Kjo që po ndodh nëpër vendbanimet shqiptare, nëpër lagjet e varfëra të shqiptarëve, nëpër këmbët e fëmijëve, pleqve, grave dhe qytetarëve në përgjithësi është një çmenduri që s’mund të përshkruhet me fjalë! Skenarët e fundit që po bëhen në emër, kinse, të një grupi të armatosur shqiptar, për të cilin askush s’ka dijeni, askush nuk i ka parë, askush nuk i njeh, as nuk hanë, as nuk pinë,…, janë skena sa tragjike poaq komike, por që krijojnë dhimbje dhe tmerre në mesin e popullatës shqiptare! 

Read more ...

Tmerri i vërtetë dhe rrëfimi trishtues i familjes Ajdini

Familja Ajdini nga Kumanova që jeton në rrugën “Tode Mendol” thekson se ka përjetuar tmerrin nga përleshja e mëngjesit të sotëm në Kumanovë.

Familjarët rrëfejnë për INA gjithë tmerrin e përjetuar, por edhe arrestimin e pafajshëm të familjarit të tyre Besnik Ajdini, derisa ishte duke fjetur bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët.

Read more ...

ARRESTOHEN BURRA DHE GRA SHQIPTARE NË KUMANOVË

Nga përleshjet në Kumanovë ku mbetën të plagosur 9 policë dhe një i vdekur janë arrestuar burra dhe gra shqiptare.

Read more ...

Kryetari i Komunës thotë se në Lagjen e Trimave të Kumanovës po bëhen luftime

Kryetari i komunës së Kumanovës, Zoran Damjanovski tha se situata është dramatike në qytet, por apelon që qytetarët të qëndrojnë të qetë dhe të mos bien prej e provokimeve.

Read more ...

VRITEN PESË SHQIPTARË NË KUMANOVË- EDHE NJË VAJZË 8 VJEÇARE

Gjatë konfliktit të armatosur që ka ndodhur sot në Kumanovë janë vrarë 5 civilë shqiptarë.

Read more ...