Author Archives: rtvzik

Aksioni në Kumanovë, Qeveria nuk tregon shumën për policët

As qeveria e as MPB nuk tregon sesa mjete do të ndahen si kompensim për pjesëtarët e forcave të sigurisë që ishin pjesë e aksionit në Kumanovë dhe për të cilët u njoftua se do të marrin mjete përkatëse financiare prej 10 dhe 5 mijë euro.

Read more ...

Goran Gruevski do të zëvendësojë Mijallkovin ?

Goran Gruevski, kryeshefi i Njësisë së Pestë të Ministrisë së Punëve të Brendshme, është kandidati që do të zëvendësojë Sasho Mijallkovin në krye të Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit.

Kjo bëhet e ditur nga portali Plusinfo, i cili raporton se Goran Gruevski është shefi i njësisë, e cila ka kryer përgjimet e qytetarëve dhe se vlerësohen se tek ai janë koncentruar të gjitha informatat lidhur me përgjimet e deritanishme.

Read more ...

Halil Matoshi-Lufta e policive sekrete n’Kumanovë!

Një shteti të degjeneruar që fabrikon armiq e projekton dhunë unë nuk i besoj më edhe nëse më shfaqet në profilin e Nënës Terezë. I tillë është shteti pa emër por me akronimin FYROM, i kërcënuar nga vesi për pushtet i Gruevskit dhe Ahmetit, që, me diskriminimin e shqiptarëve dhe me keqtrajtimin e të gjithë shtetasve, ka krijuar kushte që u japin legjitimitet aksioneve të grupeve rebele edhe nëse nuk janë nën kontrollin e vetë Qeverisë…

Read more ...

Bardhyl Mahmuti i shkruan deputetëve të Kosovës-Përballë rrezikut për padrejtësi historike!

Të nderuar deputetë të Kuvendit të Kosovës,

Kosova është duke u përballur me një presion të jashtëzakonshëm, si asnjëherë më parë  që nga periudha e përfundimit të luftës. Në mënyrë të veçantë ky presion rëndon mbi ju deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Read more ...

Kumanovë, 66 shtëpi dhe 121 familje të dëmtuara; banorët ende të shokuar

Plot 66 shtëpi dhe 121 familje kanë pësuar dëme materiale nga përleshjet e armatosura në Kumanovë. Këto janë të dhënat e para që i janë dorëzuar qeverisë dhe autoriteteve komunale nga komisioni për vlerësimin e dëmeve, i cili do të vazhdojë punën në terren edhe në ditët në vijim.

Read more ...